Benita Pérez Cid

Profesor/a titular de universidade

Contacto

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 99
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 20
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 20
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 118
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 97
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 30
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 68
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 0.0
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 0.0
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 42
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 128
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 56
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 154
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 30
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 68
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 188
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200103 Química, física e bioloxía: Laboratorio integrado I FB 36
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 155
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 57
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 32
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 162
V11G200V01 G200103 Química, física e bioloxía: Laboratorio integrado I FB 24
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11

    Concerted face-to-face mentoring

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for Anual (2023/2024) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

    2021/2022

    Validación de prototipos de envases activos e sostibles para produtos da pesca. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Avaliación do impacto ambiental dos envases utilizados para a distribución de produtos da pesca e da acuicultura no mercado español. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Comparación dos parámetros de contaminación por metais pesados entre a ría de Pontevedra e o resto das rías baixas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Elaboración de fichas de traballo en liña de mexillón - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Manual de xestión de alertas alimentarias nunha conserveira - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dun sistema de Xestión da Calidade baixo a norma ISO 9001:2015 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para a obtención da certificación na norma de calidade IFS logistics V2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para cumprir os requisitos para a obtención da norma de calidade IFS Food V7 nunha empresa dedicada á produción e transformación de peixe conxelado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dun plan de calidade, appcc e prerrequisitos según o codex alimentarius e a lexislación alimentaria en empresa elaboradora e comercializadora de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2020/2021

    Efecto dun biosurfactante extraído de licores de lavado de millo no crecemento e consumo metabólico de azucres presentes no zume de mazá. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación da cor e estabilidade do zume de laranxa en presenza e ausencia dun extracto de biosurfactante obtido a partir de licores de lavado de millo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Proposta de ferramenta para a industria do peixe: a importancia da avaliación no rendemento dos provedores - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Revisión do mercado mundial de surimi - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implementación de procedementos para cumprir os requisitos esixidos para obter o estándar de calidade IFS Global Market Food nun empresa dedicada á produción e comercialización de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aplicación da metodoloxía 8D para reclamación de corpos foráneos en produtos de conserva - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    As empresas alimentarias ante a revisión do Sistema de Alerta Rápida de Alimentos e Alimentos (RASFF) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Auditoría e medidas correctoras en 2 Rías S.L. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Analise de vulnerabilidade dunha empresa. Food Defense implantación teórico-práctica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dun sistema APPCC para Raxo de Polbo Cocido Pasteurizado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Comparativa de rendementos según materias primas e aditivos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Elaboración dun SAE: Sistema Auditado de Autocontrois Específicos para a Exportación - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Métodos alternativos ó corte de peixe en serra de cinta manual - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para cumprilos requisitos exigidos para a obtención da norma de calidade ifs logistics v2.2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para cumprir os requisitos da norma IFS Food V6.1 nunha empresa de elaboración de produtos da pesca secos e afumados según tecnoloxía e tradición importada de Xapón. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    'Implantación da norma IFS Food nunha depuradora de moluscos bivalvos' - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Alargamento da vida útil de produtos da pesca mediante técnicas de conservación por atmosferas protectoras - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Validación dun valorador automático para a cuantificación de sulfitos en crustáceos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Proxecto de desenvolvemento de un novo produto con algas ecolóxicas en conserva e elaboración do seu APPCC. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Sistemas de aseguramento da calidade e seguridade nunha empresa de alimentación - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Revisión bibliográfica sobre o establecemento de parámetros de control para a recepción e descongelamento e sistemas / procesos de cocción nunha fábrica de conservas de Lura xigante (Dosidicus gigas). - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Revalorización de productos de peixe en conservas (Sardiñas) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    APPCC nuna industria de almacenamiento en conxelado e actividades conexas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    ¿Fresco ou ultra conxelado? Implicacións microbiolóxicas e organolépticas na elección do seu consumo en produtos obtidos a partir de Pescada do Cabo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación da Norma IFS v6 nunha empresa do sector conserveiro - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Contido de sal en lagostino: ensaio intercomparativo mediante potenciometría e método Volhard - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desarrollo dun prato preparado en base a Bonito do Norte - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Elaboración de aceite de atún neutralizado para a valorización de produtos asociados á transformación de túnidos, con destino a industria alimentaria. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Ferramentas que dispón unha pesquería para demostrar que é sostible, Fishery Improvement Projects (FIP) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Guía de alérxenos e intolerancias alimentarias nos productos da pesca, acuicultura e derivados. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dunha nova liña de produto: "Rodajas de rape branco ultraconxeladas ao baleiro". - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación da norma IFS v6.1 nunha empresa de conxelados de produtos pesqueiros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dun APPCC para un Novo producto. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Investigación e desenvolvemento dun novo producto conserveiro - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2014/2015

    Determinación de metáis pesados en mostras medioambientais mediante Espectrometría de Absorción Atómica con Chama e Vapor Frío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007