Carmen Sieiro Vázquez
Catedrático/a de universidade
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V11 | M074112 | Biotecnoloxía industrial | OB | 2 |
V02M074V11 | M074221 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02M074V11 | M074108 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G031V01 | G031412 | Biotecnoloxía aplicada á produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02M074V11 | M074221 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V11 | M074112 | Biotecnoloxía industrial | OB | 2 |
V02M074V11 | M074108 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G031V01 | G031309 | Microbioloxía II | OB | 10 |
V02G031V01 | G031412 | Biotecnoloxía aplicada á produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V10G060V01 | G060404 | Principios de microbioloxía mariña | OB | 9 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
Traballos dirixidos
2021/2022
Determinación de micotoxinas en penso - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Illamento, identificación e caracterización de novos lévedos non convencionais con potenciais propiedades probióticas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Uso de bacterias lácticas autóctonas como iniciadores da fermentación maloláctica en viños - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Potencial de novas bacterias ácido-lácticas para a elaboración de novos alimentos funcionais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Métodos microbiolóxicos de detección dos principais mecanismos de resistencia en enterobacterias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Modulación do aroma do viño branco mediante coinoculación ou inoculación secuencial de lévedos Saccharomyces e non-Saccharomyces. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Validación de métodos baseados en mostra de plasma seco en papel para extender o diagnóstico nun solo paso da hepatitis C máis alá do ámbito sanitario habitual - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evaluación do potencial probiótico de microorganismos de orixen non convencional - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial probiótico de lévedos non convencionais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2018/2019
Biodiversidade levaduriforme asociada á variedade Mencía (Vitis vinifera L.) cultivada en Galicia. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Potencial probiótico de bacterias do ácido láctico de orixe non convencional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Caracterización de novos lévedos con capacidade para eliminar colorantes. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Detecion de Vibrios zoonoticos es mexillons da Ria de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo da diversidade dos lévedos no-Saccharomyces asociados á variedade tempranillo na Ribera del Duero. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Evaluación da capacidade dun novo illado de levedura para a eliminación de colorantes - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Produción e caracterización dunha nova enzima quitinolítica producida por Pseudoalteromonas tunicata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Estudo de lévedos de vínicos de Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007