José Manuel Lorenzo Rodríguez

Profesor/a asociado/a T3

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 14
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 14
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 14
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 22
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14.00
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28.00
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 14.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 14
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 14
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8

    2020/2021

    Antioxidantes naturais para incrementar a vida útil de hamburguesas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007