María Inmaculada Franco Matilla

Catedrático/a de universidade

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 7
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 28
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 9
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 9
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 11
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 42
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 38

    2022/2023

    Efecto da adición de bicarbonato sódico e sal nas propiedades viscoelásticas de xeles elaborado a partir de mince de tiburón azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do contido en ácidos graxos en fígado de tintorera (Prionace glauca). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Desperdicio alimentario nos fogares en España: revisión bibliográfica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2020/2021

    Estudo bioquímico e reolóxico de xeles feitos a partir de surimi de quenlla azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Estudo do contido en aminoácidos en conservas de anguía europea (Anguilla anguilla) con diferentes líquidos de cobertura e tempos de almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do efecto da utilización dos dátiles na elaboración dun embutido cru curado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Cambios na tecnoloxía de elaboración de cervxa para a redución do seu contido en gluten - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento e optimización do proceso de elaboración dun leite fermentado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do contido en aminoácidos totais en Anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Avaliación sensorial e estudo dos ácidos graxos en conservas de peixe espada (Xiphias gladius) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007