María Inmaculada Franco Matilla
Catedrático/a de universidade
Contacto
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 7 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 28 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 56 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 8 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 42 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 9 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 42 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 8 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 56 |
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 42 |
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 6 |
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 8 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 42 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 42 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 56 |
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 9 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142226 | Investigación e Innovación de Alimentos Envasados | OP | 11 |
O01G280V01 | G280707 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 42 |
O01G040V01 | G040605 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 38 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Efecto da adición de bicarbonato sódico e sal nas propiedades viscoelásticas de xeles elaborado a partir de mince de tiburón azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do contido en ácidos graxos en fígado de tintorera (Prionace glauca). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Desperdicio alimentario nos fogares en España: revisión bibliográfica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Estudo bioquímico e reolóxico de xeles feitos a partir de surimi de quenlla azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2018/2019
Estudo do contido en aminoácidos en conservas de anguía europea (Anguilla anguilla) con diferentes líquidos de cobertura e tempos de almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do efecto da utilización dos dátiles na elaboración dun embutido cru curado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Cambios na tecnoloxía de elaboración de cervxa para a redución do seu contido en gluten - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desenvolvemento e optimización do proceso de elaboración dun leite fermentado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do contido en aminoácidos totais en Anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Avaliación sensorial e estudo dos ácidos graxos en conservas de peixe espada (Xiphias gladius) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007