Miguel Ángel Prieto Lage
Profesor/a titular de universidade
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 143 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 70 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 42 |
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 23 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 56 |
O01M142V01 | M142104 | Riscos Químicos na Cadea Alimentaria | OB | 5 |
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 23 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 56 |
O01M142V01 | M142104 | Riscos Químicos na Cadea Alimentaria | OB | 5 |
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 24 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 60 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 5 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 14 |
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 60 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O05G120V01 | G120302 | Ciencias experimentais | OB | 60 |
Titorías
Face-to-face mentoring fixed schedule
Teacher has an offer of face-to-face mentoring at fixed hours with the following schedule:
Weekday
Xoves
Range of hours
18:00 - 20:00
Place
Pavillón 1, laboratorio 12, Universitario Campus en Ourense. CAMPUS UNIVERSITARIO - 32004 - Ourense (Ourense), Facultade de Educación e Traballo Social
Quarter
Anual (2024/2025)
Traballos dirixidos
2022/2023
Euphorbia hirta e Euphorbia jolkinii como fontes potenciais de compostos antioxidantes: unha caracterización nutricional, química e bioactiva. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Caracterización fitoquímica de dúas especies de Hypericum (japonicum e sampsonii) e a súa relación coas propiedades biolóxicas reveladas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2021/2022
Nanopartículas metálicas baseadas en macroalgas: biosíntese e aplicacións alimentarias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Extracción por líquidos presurizados para a obtención de compostos bioactivos de algas mariñas para a industria alimentaria: Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Compostos bioactivos en matrices alimentarias - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Bioactividades e caracterización de compostos fenólicos en plantas medicinais da familia Amatanthaceace - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Capsicum spp.: composición, propiedades, métodos de extracción e valorización das súas sementes como fonte de compostos bioactivos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Valorización dos resfugallos de kiwi a través da recuperación de aditivos alimentarios beneficiosos: modelo de economía circular - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007