Noa Fontán Pérez

Externo

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085304 Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura OB 11
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085105 Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. OB 5
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 8
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085304 Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura OB 11

    2019/2020

    Analise de vulnerabilidade dunha empresa. Food Defense implantación teórico-práctica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dun sistema APPCC para Raxo de Polbo Cocido Pasteurizado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Auditoría e medidas correctoras en 2 Rías S.L. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007