Sidonia Martínez Suárez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 17
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 16
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0

    Concerted face-to-face mentoring

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for 1º Cuatrimestre (2021/2022) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

    2020/2021

    Formulación e proceso de produción de xeados veganos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Vitaminas liposolubles e análise sensorial de conservas de anguía. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Propiedades de Moringa (Moringa oleifera Lam) e o seu uso na fortificación de alimentos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dunha bebida a base de leite con extracto de flor de saúco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007