Beatriz Cancho Grande

Catedrático/a de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 42
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 9
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 29
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 63
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 15.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 10.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 10.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 17.00

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2023/2024). Para concertar una cita puedes hacerlo fundamentalmente a través del correo electrónico o desde tu Secretaría Online.

    2021/2022

    Efecto da dixestión sobre a composición dunha infusión de follas de oliveira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2015/2016

    Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007