Carmen González Barreiro

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 21
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 28
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 21
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 56
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 9
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 46
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 60
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 28
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 15
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 14
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 36
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 84
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 21
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 17
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 14

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2023/2024). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2021/2022

    Avaliación do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das infusións de folla de oliveira e o seu grao de aceptación por parte dos consumidores. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2015/2016

    Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007