Maria Figueiredo Gonzalez
Investigador/a Distinguido/a Lei da Ciencia
Docencia
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 7 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 28 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 39 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085106 | Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. | OB | 5 |
O01G041V01 | G041906 | Xestión da calidade | OP | 8 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 18 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 112 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 37 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 5 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 9 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 19 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 52 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 9 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 10 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 52 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
Titorías
Tutorías presenciales concertadas
El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2023/2024). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.