María del Pilar Combarro Combarro

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V02G031V01 G031108 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 60
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 16
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
V02M074V11 M074226 Contaminación ambiental OP 3
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 84
V02G031V01 G031204 Microbioloxía I OB 26
V02G031V01 G031402 Contaminación OP 19
V02G031V01 G031406 Microbioloxía e parasitoloxía sanitarias OP 38
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
V02M074V11 M074226 Contaminación ambiental OP 3
V02G031V01 G031406 Microbioloxía e parasitoloxía sanitarias OP 38
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 28
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 61
V02G031V01 G031402 Contaminación OP 19
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 52
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 116
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G031V01 G031108 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 6
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 52
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 54
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 54
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 37
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 54
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030304 Microbioloxía I OB 30
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5.00
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G030V01 G030304 Microbioloxía I OB 27.00
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V01 M085101 Especies Mariñas de Interese Comercial. Bioloxía, Parasitoloxía e Microbioloxía. Identificación de Especies OB 6.00
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 57.00
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53

    2016/2017

    Contaminación biolóxica das concas fluviais na comarca de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Manipulación de alimentos: elaboración de fichas-guía para o control dos principais patóxenos de transmisión alimentaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007