Nelson Pérez Guerra

Catedrático/a de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 13
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 20
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 20
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 13
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 11
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 11
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 0.0
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 17
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 38
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 70

    Tutorías presenciales horario fijo

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales en horario fijo con la siguiente programación:

    Día de la semana
    Luns
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
    Cuatrimestre
    1º Cuatrimestre (2023/2024)
    Día de la semana
    Luns
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
    Cuatrimestre
    2º Cuatrimestre (2023/2024)

    2022/2023

    Bacteriocinas como aditivos seguros para a conservación de alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Análise da evolución da pandemia por Covid-19 - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Relación entre as principais variables de cultivo na produción discontinua de nisina - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación do risco químico de novos produtos e compostos xorxendo, previo á comercialización (regolamento REACH): aditivos alimentos, drogas, compostos fitosanitarios (pesticidas e medicamentos veterinarios), deterxentes, cosméticos, etc. - Traball...

    2020/2021

    Análise da composición química, microbiolóxica e volátil de diferentes bebidas kefiradas. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación organoléptica de bebidas funcionáis obtidas por fermentación de zumes de froitas con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Composición físico-química, microbiolóxica e volátil das bebidas kefiradas non lácteas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Desenvolvemento dunha App para a determinación de concentracións en fermentacións FED-BATCH - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Caracterización de postincubados obtidos a partir da fermentación de uvas vermellas de mesa con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Producción de nisina en suero de leite suplementado con glucosa e un medio glucosado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007