Sidonia Martínez Suárez
Profesor/a titular de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 56 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 56 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 9 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 6 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 42 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
O01G040V01 | G040702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 15 |
Titulación | Materia | Nombre | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01G040V01 | G040702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 42 |
O01M142V01 | M142122 | Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos | OP | 17 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Estudo comparativo da fracción lipídica da pel e do musculo da anguía europea - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Extracción de fosfolípidos e tocoferois a partir de produtos de refugallo de lura patagónica (Doryteuthis gahi) utilizando disolventes de baixa toxicidade. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Parámetros físicos e composición proximal de diferentes variedades de castaña (Castanea sativa Mill.) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O envasado dos produtos alimenticios, a súa influencia no consumo e impacto ambiental - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia da deshidratación nalgúns parámetros de calidade das distintas variedades de castaña - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Caracterización de diferentes variedades de landras consumidas polo oso pardo na Cordilleira Cantábrica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Composición proximal de mazás e peras de interese trófico para os osos pardos da Cordilleira Cantábrica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Achegas nutricionais de pensos elaborados con proteínas animais transformadas (PAT) e necesidades nutricionais dos animais monogástricos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Efecto do grao de maduración e do sistema de deshidratación sobre algúns parámetros de calidade da pel de plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Pel de plátano: composición, importancia e usos potenciais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo da avaliación da condición física por antropometría e bioimpedancia eléctrica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Influencia do grao de maduración e o sistema de deshidratación sobre algúns parámetros de calidade do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Desenvolvemento dunha bebida vexetal a base de castaña - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Vitaminas liposolubles e análise sensorial de conservas de anguía. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Formulación e proceso de produción de xeados veganos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Propiedades de Moringa (Moringa oleifera Lam) e o seu uso na fortificación de alimentos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desenvolvemento dunha bebida a base de leite con extracto de flor de saúco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2018/2019
Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2015/2016
Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007