Sidonia Martínez Suárez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 56
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 56
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 9
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.0
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 17
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0

    2022/2023

    Caracterización de diferentes variedades de landras consumidas polo oso pardo na Cordilleira Cantábrica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Parámetros físicos e composición proximal de diferentes variedades de castaña (Castanea sativa Mill.) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Influencia da deshidratación nalgúns parámetros de calidade das distintas variedades de castaña - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    O envasado dos produtos alimenticios, a súa influencia no consumo e impacto ambiental - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Composición proximal de mazás e peras de interese trófico para os osos pardos da Cordilleira Cantábrica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Achegas nutricionais de pensos elaborados con proteínas animais transformadas (PAT) e necesidades nutricionais dos animais monogástricos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo comparativo da fracción lipídica da pel e do musculo da anguía europea - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Extracción de fosfolípidos e tocoferois a partir de produtos de refugallo de lura patagónica (Doryteuthis gahi) utilizando disolventes de baixa toxicidade. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Pel de plátano: composición, importancia e usos potenciais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dunha bebida vexetal a base de castaña - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Influencia do grao de maduración e o sistema de deshidratación sobre algúns parámetros de calidade do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efecto do grao de maduración e do sistema de deshidratación sobre algúns parámetros de calidade da pel de plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo da avaliación da condición física por antropometría e bioimpedancia eléctrica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Vitaminas liposolubles e análise sensorial de conservas de anguía. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Formulación e proceso de produción de xeados veganos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Propiedades de Moringa (Moringa oleifera Lam) e o seu uso na fortificación de alimentos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dunha bebida a base de leite con extracto de flor de saúco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007