Beatriz Cancho Grande

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 29
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 63
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 6
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 15.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 10.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 17.00
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 10.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 16.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 0.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 30.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 15.00

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    2020/2021

    Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2015/2016

    Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007