Beatriz Cancho Grande

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 28
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 6
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 10.00
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 15.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 0.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 10.00
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 17.00
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 16.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 15.00
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 30.00
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 0.00
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 12.00
O01M032V01 M032116 Lexislación OP 24.00
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 23
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 0.00
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 8
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01M032V01 M032116 Lexislación OP 30.00
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 15.00
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 3.00
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 0.00
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 23
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01M032V01 M032116 Lexislación OP 30.00
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 15.00
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511701 Calidade alimentaria OP 45.00
O01M032V01 M032116 Lexislación OP 15.00
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 30.00
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032210 Autenticidade Alimentaria OP 45.00
101511V01 101511701 Calidade alimentaria OP 0.00

2017/2018

Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2015/2016

Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007