Clara Asunción Tovar Rodríguez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 70
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 70
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 5
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 70
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 5
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 70
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 5
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 5
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 70
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 84
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085302 Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura OB 3
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 84
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041102 Física: Física FB 50
O01G040V01 G040102 Física: Física FB 0.0

    2022/2023

    Efecto da adición de bicarbonato sódico e sal nas propiedades viscoelásticas de xeles elaborado a partir de mince de tiburón azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Estudo bioquímico e reolóxico de xeles feitos a partir de surimi de quenlla azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Estudo das propiedades viscoelásticas de xeles mixtos de surimi e concentrado de proteína de chícharo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007