Francisco Javier Carballo García

Catedrático/a de universidade

Departamento

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 6
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 56
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 6
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 34
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 0.0
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 0.00
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42.00
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28.00
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28.00
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 0.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 0.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 9.00
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 0.00
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 11.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 56.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 56.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412521 Prácticas tuteladas OB 0.00
101412V01 101412623 Ciencia e tecnoloxía do leite OP 0.00
101412V01 101412624 Industrias alimentarias OP 0.00
101412V01 101412625 Tecnoloxía dos produtos pesqueiros OP 0.00
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 30.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 30.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 60.00

    2020/2021

    Reducción de esterco dunha explotación equina mediante vermicompostaje - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    A mellora gandeira galega: da exportación a Inglaterra á actualidade. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Análise microbiolóxico e sensorial da berza galega envasada ao baleiro e cociñada mediante diversos tratamentos térmicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Desenvolvemento dun produto cárnico saudable: perfil de ácidos graxos, aceptabilidade de salchichas tipo Frankfurt enriquecidas con oleoxel de linaza. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Recuperación de sistema pastoril en monte veciñal en man común de franqueira de marrubio, para explotación de vacún de carne en extensivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Estudio da contribución de distintas especias aos cambios bioquímicos que teñen lugar ao longo da maduración do chourizo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do lombo cru-curado de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007