Gonzalo Ojea Rodríguez

Externo

Docencia

2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 4
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 4
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085405 Prácticas externas OB 5
V11M085V02 M085406 Traballo Fin de Máster OB 5
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 4
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 10

    2017/2018

    Guía de alérxenos e intolerancias alimentarias nos productos da pesca, acuicultura e derivados. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007