Irene Goicoechea Lamas
Externo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085303 | Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura | OB | 3 |
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085303 | Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura | OB | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085303 | Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura | OB | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085303 | Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura | OB | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |