Lucía Gómez Limia

Contratado/a predoutoral Uvigo

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 14
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 14
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 28
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 14
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 14
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 14

2018/2019

Estudo do contido en aminoácidos en conservas de anguía europea (Anguilla anguilla) con diferentes líquidos de cobertura e tempos de almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Estudo do contido en aminoácidos totais en Anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007