Nelson Pérez Guerra

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 11
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 0.0
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 17
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 70
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 38
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 56
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 47
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 16
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 15
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 10
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 60
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032217 Técnicas e Equipos Auxiliares OP 24
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 30
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 15
101511V01 101511203 Bioquímica TR 0.0
101511V01 101511221 Bioquímica técnica alimentaria OB 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511203 Bioquímica TR 0.0
101511V01 101511221 Bioquímica técnica alimentaria OB 0.0
O01M032V01 M032217 Técnicas e Equipos Auxiliares OP 45
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 38
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 4
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511221 Bioquímica técnica alimentaria OB 0.0
O01M032V01 M032217 Técnicas e Equipos Auxiliares OP 45
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 38
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032217 Técnicas e Equipos Auxiliares OP 45
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 50
101511V01 101511203 Bioquímica TR 4
101511V01 101511221 Bioquímica técnica alimentaria OB 5
101412V01 101412902 Bioquímica TR 0.0

Día da semana
Luns
Data de inicio
2019-11-11
Data de fin
2020-01-24
Rango de horas
11:52 - 12:52
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Luns
Data de inicio
2020-01-27
Data de fin
2020-03-27
Rango de horas
11:57 - 12:57
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Mércores
Data de inicio
2019-11-11
Data de fin
2020-01-24
Rango de horas
10:55 - 11:55
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Mércores
Data de inicio
2020-01-27
Data de fin
2020-03-27
Rango de horas
10:58 - 11:58
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Venres
Data de inicio
2019-11-11
Data de fin
2020-01-24
Rango de horas
11:56 - 12:56
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Venres
Data de inicio
2020-01-27
Data de fin
2020-03-27
Rango de horas
11:59 - 12:59
Lugar
Despacho No. 215, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2019/2020)

2018/2019

Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Desenvolvemento dunha App para a determinación de concentracións en fermentacións FED-BATCH - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Caracterización de postincubados obtidos a partir da fermentación de uvas vermellas de mesa con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Producción de nisina en suero de leite suplementado con glucosa e un medio glucosado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007