Sandra María Cortes Diéguez
Externo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 1 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 1 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 2 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 4.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 4.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 4.00 |
Traballos dirixidos
2018/2019
Caracterización de postincubados obtidos a partir da fermentación de uvas vermellas de mesa con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007