Sidonia Martínez Suárez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 17
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 16
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 24
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 60
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 20
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 45
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 30
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB 75
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 15
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR 75
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB

2018/2019

Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2015/2016

Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007