Sidonia Martínez Suárez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.0
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 17
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 16
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 24
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR 0.0
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB 0.0
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 60
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 30
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 20
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 45
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria OP 45
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB 75
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 15
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR 75
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
101511V01 101511209 Tecnoloxía de alimentos TR 0.0
101511V01 101511222 Industrias lácteas e cárnicas OB 0.0

Día da semana
Luns
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
16:30 - 18:30
Lugar
DESPACHO 217, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)
Día da semana
Martes
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
11:00 - 12:00
Lugar
DESPACHO 217, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)
Día da semana
Mércores
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
DESPACHO 217, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)

2019/2020

Propiedades de Moringa (Moringa oleifera Lam) e o seu uso na fortificación de alimentos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007