Juan Antonio Centeno Domínguez
Profesor/a titular de universidade
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 56 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 70 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 70 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 70 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 14 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 70 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 56 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14.00 |
O01G041V01 | G041704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 56.00 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28.00 |
O01G041V01 | G041911 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 14.00 |
O01G040V01 | G040704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 56.00 |
O01G040V01 | G040802 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56.00 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 28.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040704 | Ciencia e tecnoloxía do leite | OB | 56.00 |
O01G040V01 | G040802 | Ciencia e tecnoloxía enolóxicas | OP | 56.00 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Elaboración de queixos tipo Cebreiro con cultivos adxuntos de enterococos comerciais e lévedos autóctonos: Parámetros bioquímicos e compostos volátiles - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Elaboración de queixos tipo Cebreiro con cultivos adxuntos de enterococos comerciais e lévedos autóctonos: Parámetros microbiolóxicos, físico-químicos e sensoriais - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aplicación do sistema de Análise de Perigos e Puntos Críticos de Control (APPCC) nunha industria elaboradora de viño branco. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Implantación de normas técnicas nunha industria alimentaria para o envasado de aceite de oliva ecolóxico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Control de calidade nunha liña industrial de produción de manteiga - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007