María de la Concepción Pérez Lamela

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 13
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 14
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 13
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 56
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 14
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 11
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 5
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 16
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 15
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 0.0
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 17

    Concerted face-to-face mentoring

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for 2º Cuatrimestre (2023/2024) period. Office hours can be booked by email or through My UVigo.

    2022/2023

    Estudos preliminares para o deseño dun proceso biotecnolóxico que permita xerar XOS a partir da alga Palmaria palmata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Smoothies, ¿Son realmente o que asemellan? - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Mellora do sistema de xestión da auga para consumo humán nunha poboación de Guinea-Bissau - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Elaboración dunha bebida para deportistas con auga de mar e zume de limón natural - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Análise, clasificacións e aditivos en xugos e néctares - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Análise do etiquetado en bebidas refrescantes, bebidas enerxéticas e bebidas para deportistas. Clasificacións e aditivos. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007