María de la Concepción Pérez Lamela

Profesor/a titular de universidade

Teaching

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 5
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 11
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 16
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 15
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 17
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 16
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 10
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 15
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 24
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 8
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 2
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 35
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 8
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 45
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 30
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP

2018/2019

Análise, clasificacións e aditivos en xugos e néctares - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Análise do etiquetado en bebidas refrescantes, bebidas enerxéticas e bebidas para deportistas. Clasificacións e aditivos. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007