María de la Concepción Pérez Lamela

Profesor/a titular de universidade

Teaching

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 5
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 11
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 16
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 15
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 17
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 0.0
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 0.0
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 42
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 16
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142216 Acondicionamento Organoléptico OP 15
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 0.0
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 10
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 24
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 8
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
O01G040V01 G040205 Fisioloxía OB 30
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 2
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 45
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 35
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 8
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063106 Formas Farmacéuticas e Farmacoloxía Humana OB 4
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 4
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 30
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412612 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
O01M032V01 M032208 Acondicionamento Organoléptico OP 45
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE 0.0

Weekday
Luns
Start date
2019-09-01
End date
2020-08-31
Range of hours
16:00 - 18:00
Place
Campus de Ourense, Facultade de Ciencias
Quarter
Anual (2019/2020)
Weekday
Mércores
Start date
2019-09-01
End date
2020-08-31
Range of hours
12:00 - 14:00
Place
Campus de Ourense, Facultade de Ciencias
Quarter
Anual (2019/2020)
Weekday
Xoves
Start date
2019-09-01
End date
2020-08-31
Range of hours
16:00 - 18:00
Place
Campus de Ourense, Facultade de Ciencias
Quarter
Anual (2019/2020)

2018/2019

Análise do etiquetado en bebidas refrescantes, bebidas enerxéticas e bebidas para deportistas. Clasificacións e aditivos. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Análise, clasificacións e aditivos en xugos e néctares - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007