María Rosa Pérez Gregorio

Investigador/a Ramón y Cajal

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 6
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 6
O01M142V01 M142101 Bioestadística e Deseño Experimental OB 6
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 46
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 7
O01M142V01 M142101 Bioestadística e Deseño Experimental OB 8
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 8
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 18
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 25
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 8
O01M142V01 M142104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria OB 7
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 40
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14

    2022/2023

    Impacto dos polifenois do millo corvo na inmunoxenicidade do glute - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    El Cacao en Guinea Ecuatorial: desde la producción al aprovechamiento de residuos con alto valor añadido - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Polifenois como ingredientes emerxentes na industria da panadería: modulación tecnolóxica e funcional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007