Ignacio González Crespán

Externo

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 12
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085406 Traballo Fin de Máster OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 12
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 10
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 15
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 20
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 20

2019/2020

Implementación de procedementos para cumprir os requisitos esixidos para obter o estándar de calidade IFS Global Market Food nun empresa dedicada á produción e comercialización de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación de procedementos para cumprilos requisitos exigidos para a obtención da norma de calidade ifs logistics v2.2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación de procedementos para cumprir os requisitos da norma IFS Food V6.1 nunha empresa de elaboración de produtos da pesca secos e afumados según tecnoloxía e tradición importada de Xapón. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007