Carmen Sieiro Vázquez
Catedrático/a de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V11 | M074221 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V11 | M074112 | Biotecnoloxía industrial | OB | 3 |
V02M074V11 | M074108 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02G031V01 | G031412 | Biotecnoloxía aplicada á produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V11 | M074221 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02M074V11 | M074112 | Biotecnoloxía industrial | OB | 2 |
V02M074V11 | M074108 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G031V01 | G031412 | Biotecnoloxía aplicada á produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G031V01 | G031309 | Microbioloxía II | OB | 10 |
V02G031V01 | G031412 | Biotecnoloxía aplicada á produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V11 | M074221 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V11 | M074225 | Biotecnoloxía aplicada ao desenvolvemento sostible | OP | 2 |
V02M074V11 | M074112 | Biotecnoloxía industrial | OB | 2 |
V02M074V11 | M074108 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V10G060V01 | G060404 | Principios de microbioloxía mariña | OB | 9 |
V02M074V01 | M074105 | Biotecnoloxía Industrial | OB | 2 |
V02M074V01 | M074204 | Biotecnoloxía Alimentaria | OP | 14 |
V02M074V01 | M074207 | Biotecnoloxía aplicada ao Desenvolvemento Sostible | OP | 2 |
V02M074V01 | M074101 | Enxeñaría Xenética e Transxénese | OB | 11 |
V02G030V01 | G030908 | Produción microbiana | OP | 64 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.