Carmen Sieiro Vázquez

Catedrático/a de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 9
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 36
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 20
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 54
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074102 Enxeñaría Celular e Tisular OB
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 38
V02M074V01 M074301 Traballo de Fin de Máster OB
V02M074V01 M074302 Prácticas Externas OB
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074211 Prevención, Xestión e Auditorías Ambientais OP
V02M074V01 M074202 Auditoría de Empresas Biotecnolóxicas OB
V02M074V01 M074203 Aspectos Legais e Éticos en Biotecnoloxía OB
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074206 Biotecnoloxía Animal OP
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
V02G030V01 G030203 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 2
V02G030V01 G030903 Análise e diagnóstico clínico OP 13
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP

2018/2019

Biodiversidade levaduriforme asociada á variedade Mencía (Vitis vinifera L.) cultivada en Galicia. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Caracterización de novos lévedos con capacidade para eliminar colorantes. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial probiótico de bacterias do ácido láctico de orixe non convencional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Detecion de Vibrios zoonoticos es mexillons da Ria de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo da diversidade dos lévedos no-Saccharomyces asociados á variedade tempranillo na Ribera del Duero. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Evaluación da capacidade dun novo illado de levedura para a eliminación de colorantes - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Produción e caracterización dunha nova enzima quitinolítica producida por Pseudoalteromonas tunicata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Estudo de lévedos de vínicos de Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007