Carmen Sieiro Vázquez

Catedrático/a de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 9
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 36
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 20
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP 0.0
302111V01 302111907 Microbioloxía TR 0.0
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 54
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074211 Prevención, Xestión e Auditorías Ambientais OP 0.0
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP 0.0
V02M074V01 M074301 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V02M074V01 M074302 Prácticas Externas OB 0.0
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074102 Enxeñaría Celular e Tisular OB 0.0
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074202 Auditoría de Empresas Biotecnolóxicas OB 0.0
V02M074V01 M074203 Aspectos Legais e Éticos en Biotecnoloxía OB 0.0
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074206 Biotecnoloxía Animal OP 0.0
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 38
302111V01 302111907 Microbioloxía TR 0.0
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111907 Microbioloxía TR 0.0
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP 0.0
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12
V02G030V01 G030203 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02G030V01 G030903 Análise e diagnóstico clínico OP 13
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 0.0
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP 0.0
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12

2019/2020

Potencial probiótico de lévedos non convencionais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Evaluación do potencial probiótico de microorganismos de orixen non convencional - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Validación de métodos baseados en mostra de plasma seco en papel para extender o diagnóstico nun solo paso da hepatitis C máis alá do ámbito sanitario habitual - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Modulación do aroma do viño branco mediante coinoculación ou inoculación secuencial de lévedos Saccharomyces e non-Saccharomyces. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2018/2019

Biodiversidade levaduriforme asociada á variedade Mencía (Vitis vinifera L.) cultivada en Galicia. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Caracterización de novos lévedos con capacidade para eliminar colorantes. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial probiótico de bacterias do ácido láctico de orixe non convencional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Estudo da diversidade dos lévedos no-Saccharomyces asociados á variedade tempranillo na Ribera del Duero. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Detecion de Vibrios zoonoticos es mexillons da Ria de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Evaluación da capacidade dun novo illado de levedura para a eliminación de colorantes - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Produción e caracterización dunha nova enzima quitinolítica producida por Pseudoalteromonas tunicata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Estudo de lévedos de vínicos de Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007