Carmen Sieiro Vázquez

Catedrático/a de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 43
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 9
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 36
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 20
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 54
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074301 Traballo de Fin de Máster OB
V02M074V01 M074302 Prácticas Externas OB
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP
V02M074V01 M074211 Prevención, Xestión e Auditorías Ambientais OP
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074202 Auditoría de Empresas Biotecnolóxicas OB
V02M074V01 M074203 Aspectos Legais e Éticos en Biotecnoloxía OB
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074206 Biotecnoloxía Animal OP
V02M074V01 M074102 Enxeñaría Celular e Tisular OB
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 38
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111907 Microbioloxía TR
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12
V02G030V01 G030203 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 2
V02G030V01 G030903 Análise e diagnóstico clínico OP 13
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074216 Ferramentas Biotecnolóxicas para Análise Forense OP
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 13
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 3
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 12
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB

2018/2019

Biodiversidade levaduriforme asociada á variedade Mencía (Vitis vinifera L.) cultivada en Galicia. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Caracterización de novos lévedos con capacidade para eliminar colorantes. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial probiótico de bacterias do ácido láctico de orixe non convencional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Estudo da diversidade dos lévedos no-Saccharomyces asociados á variedade tempranillo na Ribera del Duero. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Detecion de Vibrios zoonoticos es mexillons da Ria de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Evaluación da capacidade dun novo illado de levedura para a eliminación de colorantes - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Produción e caracterización dunha nova enzima quitinolítica producida por Pseudoalteromonas tunicata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Estudo de lévedos de vínicos de Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007