María Paz Otero Fuertes
Investigador/a Ramón y Cajal
Contacto
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041205 | Fisioloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041901 | Seguridade alimentaria | OP | 28 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 6 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 24 |
O01M142V01 | M142104 | Riscos Químicos na Cadea Alimentaria | OB | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041205 | Fisioloxía | OB | 18 |
O01G041V01 | G041404 | Química e bioquímica alimentaria | OB | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041906 | Xestión da calidade | OP | 10 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01M142V01 | M142104 | Riscos Químicos na Cadea Alimentaria | OB | 7 |
Traballos dirixidos
2020/2021
Compostos bioactivos en matrices alimentarias - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007