Luís Alfonso Rodríguez López

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 70
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 5
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 70
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 56
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 5
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 14
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 19
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 14
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 19
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 23
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 25
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 5
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 12
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 2
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 10
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 5
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 15
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 0.0
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M032V01 M032211 Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) OP 45
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 5
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 5
V04M046V01 M046105 Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais OB 3
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 15
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 75
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 60
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01M032V01 M032211 Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) OP 45
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V04M046V01 M046105 Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais OB 2
101511V01 101511207 Microbioloxía TR 15
101412V01 101412807 Microbioloxía industrial alimentaria OP 15
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 30
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 0.0
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15
101412V01 101412907 Microbioloxía I TR 0.0
101511V01 101511207 Microbioloxía TR 0.0

Día da semana
Luns
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
OURENSE, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)
Día da semana
Mércores
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
OURENSE, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)

2016/2017

Illamento, caracterización enológica e selección de cepas autóctonas de Oenococcus oeni da Ribeira Sacra e Rias Baixas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007